Værdigrundlag

Vores passion er at drive et billeddiagnostisk center, hvor patienterne får
førsteklasses behandling. Derfor grundlagde vi CPH Dia

CPH Diagnostisk Center er et danskejet selskab, hvor vi, som dedikerede fagpersoner, hver dag møder vores patienter med varme, empati og nærvær.

Vi sikrer vores høje faglige kvalitet ved at være opdateret på den seneste viden, samt ved at have den nyeste teknologi inden for Røntgen, Ultralyd, CT og MR-scanning.

Vores højeste mål er at bidrage til vores patienters livskvalitet – og god livskvalitet hænger sammen med et godt helbred. Vi fokuserer derfor på hurtig udredning, den bedste behandling og et trygt efterforløb i indbydende rammer.

Vi ser patienterne som individuelle mennesker, og ved at tage os tid til den personlige dialog opnår vi det optimale behandlingsforløb og bedste resultat for den enkelte.

Vores personale inden for Røntgen, Ultralyd, CT og MR-scanning samarbejder omkring den enkelte patient. Det skaber overskuelighed, tryghed og et meningsfuldt forløb.

Vi stræber efter at være det mest attraktive billeddiagnostiske center, både for medarbejdere og patienter. Med værdierne høj faglighed, tryghed og gensidig respekt, tror vi på, at vi er det foretrukne valg for patienter, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Vores adresse

CPH Diagnostisk Center A/S
Rådhustorvet 7, 3520 Farum

CVR.nr. 40 02 58 20

Kontakt os på

+ 45 70 21 80 00

Vi sidder klar!

Email os på

kontakt@cphdia.dk

Skriv til os!