Vores værdigrundlag

Høj faglighed og menneskeligt nærvær – Vores passion er at drive et billeddiagnostisk center, hvor patienterne får førsteklasses behandling – både fagligt og menneskeligt. Derfor startede vi CPH Dia.

CPH Diagnostisk Center – eller i daglig tale CPH Dia er en danskejet klinik, hvor ca. 20 dedikerede fagpersoner møder vores patienter med varme, empati og nærvær.

Vores højeste mål er at bidrage til vores patienters livskvalitet – og god livskvalitet hænger sammen med et godt helbred. Vi fokuserer derfor på hurtig diagnose og udredning samt et trygt forløb i indbydende rammer.

Vi ser på patienterne individuelt, og ved at tage os tid til den personlige dialog opnår vi det optimale behandlingsforløb og bedste resultat for den enkelte.

Vores faglige specialister inden for Røntgen, Ultralyd, CT- og MR-scanning samarbejder omkring den enkelte patient. Det skaber overskuelighed, tryghed og et meningsfuldt forløb.

Vi stræber efter at være det mest attraktive billeddiagnostiske center – både for medarbejdere og patienter. Med værdierne høj faglighed, tryghed og gensidig respekt ønsker vi at være det foretrukne valg for patienter, samarbejdspartnere og medarbejdere.

 

Vores adresse

CPH Diagnostisk Center A/S
Rådhustorvet 7, 3520 Farum

CVR.nr. 40 02 58 20

Kontakt os på

+ 45 70 21 80 00

Email os på

kontakt@cphdia.dk