Patienter og pårørende

Pårørende til patienter er altid meget velkomne på CPH Dia. Dog beder vi jer om at
tage hensyn til andre patienter og personalets arbejdsgange.

Information

CPH Diagnostisk Center kan ikke, uden patientens samtykke, give oplysninger om undersøgelsen til pårørende. 

En billedediagnostisk afdeling er en serviceafdeling for læger og behandlere, derfor fås svaret for undersøgelsen altid hos henvisende instans og aldrig på CPH Dia samme dag.  

Det er tilladt at benytte mobiltelefon på klinikken.

Der er fine parkerings muligheder ved klinikken, husk at tjekke skiltene ved p-båsene, da vi fraskriver os alt ansvar ved ulovlig parkering. 

Det er altid godt at være i god tid. Hvis undersøgelsestiden overskrides med 10 minutter, kan det ikke forventes, at undersøgelsen kan fortages og der tilbydes en ny tid. Skulle der evt. opstå problemer ring: 70218000

En undersøgelse på CPH Diagnostisk Center kan højest vare op til 1½ time alt afhængig af undersøgelsens art.

En undersøgelse på CPH Diagnostisk Center kan kun foretages med en korrekt udfyldt henvisning. Hvis der skal fortages en MR- scanning skal der også være et korrekt udfyldt kontrolskema. (link til hen+kontrol)

Pårørende kan oftest ikke deltage til selve undersøgelsen i undersøgelsesrummet. Er du/I, i tvivl kan du altid spørge radiografen der tager imod jer på klinikken.

Alle patienter kan efter endt undersøgelse tage direkte hjem og der er oftest aldrig nogle bivirkninger. Mad, drikke og medicin kan indtages som vanligt både før og efter undersøgelsen ved mindre andet er oplyst i indkaldelsesbrevet.

Hvis der evt. skulle opstår spørgsmål ring: 70218000

Vores adresse

CPH Diagnostisk Center A/S
Rådhustorvet 7, 3520 Farum

CVR.nr. 40 02 58 20

Kontakt os på

+ 45 70 21 80 00

Vi sidder klar!

Email os på

kontakt@cphdia.dk

Skriv til os!