Medarbejder udtalelser

Læs om vores ansatte og få et indblik i deres erfaring.

Rie Dahrup Krath

Ledende radiograf

Rie er uddannet radiograf fra Ålborg UCN i 2003, og hun har blandt andet været med til at starte flere billeddiagnostiske afdelinger op på privathospitaler, inden hun kom til CPH Dia i 2019. Rie er specialist i MR-scanning, men håndterer også røntgenundersøgelser og CT-scanning.

Det bedste ved mit arbejde er…

”At levere en tryg patientoplevelse, hvor den diagnostiske undersøgelse medvirker effektivt til at belyse patientens symptomer”.

Når jeg ikke arbejder…

”Tager jeg gerne en udfordring op til at prøve nye, aktive motionsformer, senest fx Sup Padel og mountainbike”.

Toke Pilkær Eriksen

Radiograf

Toke er udannet radiograf fra Københavns profession højskole, før sin ansættelse på CPH DIA arbejdet på akutteamet i Funktions- og Billeddiagnostisk Enhed på Hvidovre hospital.

Det bedste ved mit arbejde er…

”Er at give en god patient oplevelse med mennesket i fokus”

Når jeg ikke arbejder…

”Bruger jeg min tid på at holde mig aktiv med en del motion. Når vejret er til det, nyder jeg en hyggelig tur på motorcykel. ”.

Aage Kamper

Specialuddannelse i røntgen

Aage er uddannet operationstekniker og har arbejdet som operationstekniker på Bispebjerg Hospital fra 1973 til 1986. Siden 1986 har Aage arbejdet i den private sundhedssektor med blandt andet røntgen som speciale.

Det bedste ved mit arbejde er…

”At kunne levere en undersøgelse i høj kvalitet, der hjælper patienterne. Samtidig er det vigtigt, at patienterne får en god og tryg oplevelse”.

Når jeg ikke arbejder…

”Dyrker jeg en del motion, og jeg træner også gerne stemmebåndet, da jeg igennem de seneste 45 år har sunget tenor i forskellige kor”.

Erland

Radiograf

Hvem er jeg…

“Erland er uddannet radiograf fra Metropol i København i 2010. Han har blandt andet arbejdet på Herlev Hospital, Hillerød Sygehus og de seneste mange år på Hillerød Hospital. Han har desuden siden 2011 arbejdet som konsulent på flere Privathospitaler. Han har ad to omgange taget MR uddannelser på universitetet i Trondheim.”

Det bedste ved mit arbejde er…

“Hver enkelt patient er en unik og bliver mødt ud fra, at hvert enkelt menneske er noget helt specielt. Det er fantastisk at møde hver enkelt patient og give dem en god oplevelse af både undersøgelse og menneskeligt. Det bedste ved mit arbejde er, når patienten føler, at de er blevet værdsat.”

Når jeg ikke arbejder…

“Jeg er en aktiv person. Jeg nyder at komme ned i fitnesscenteret og arbejde med krop og sind. Naturen nyder jeg fra min motorcykel.”