Medarbejder udtalelser

Læs om vores ansatte og få et indblik i deres erfaring.

Rie Dahrup Krath

Ledende radiograf

Rie er uddannet radiograf fra Ålborg UCN i 2003, og hun har blandt andet været med til at starte flere billeddiagnostiske afdelinger op på privathospitaler, inden hun kom til CPH Dia i 2019. Rie er specialist i MR-scanning, men håndterer også røntgenundersøgelser og CT-scanning.

Det bedste ved mit arbejde er…

”At levere en tryg patientoplevelse, hvor den diagnostiske undersøgelse medvirker effektivt til at belyse patientens symptomer”.

Når jeg ikke arbejder…

”Tager jeg gerne en udfordring op til at prøve nye, aktive motionsformer, senest fx Sup Padel og mountainbike”.

Katja Holk Teinhart

Radiograf

Katja har arbejdet som radiograf på blandt andet Køge Sygehus, Hillerød Sygehus og senest på Christianshavns Røntgen- og ultralydsklinik. Hun er uddannet radiograf (2002), og det er primært konventionel røntgenundersøgelse og CT-scanning, der er Katjas arbejdsområder.

Det bedste ved mit arbejde er…

”At vi med kombinationen af det tekniske og det menneskelige altid har fokus på individet i vores diagnostiske arbejde”.

Når jeg ikke arbejder…

”Elsker jeg at være i naturen, og jeg har næsten også altid gang i et kreativt projekt”.

Aage Kamper

Specialuddannelse i røntgen

Aage er uddannet operationstekniker og har arbejdet som operationstekniker på Bispebjerg Hospital fra 1973 til 1986. Siden 1986 har Aage arbejdet i den private sundhedssektor med blandt andet røntgen som speciale.

Det bedste ved mit arbejde er…

”At kunne levere en undersøgelse i høj kvalitet, der hjælper patienterne. Samtidig er det vigtigt, at patienterne får en god og tryg oplevelse”.

Når jeg ikke arbejder…

”Dyrker jeg en del motion, og jeg træner også gerne stemmebåndet, da jeg igennem de seneste 45 år har sunget tenor i forskellige kor”.

Jon Gert Hansen

Radiograf

Jon har arbejdet inden for radiograffaget i mere end 25 år, og han har dermed prøvet kræfter med række af fagets specialer. Den solide erfaring bruger jeg i dag hos CPH Dia i arbejdet med at give patienterne en billeddiagnostisk undersøgelse i den bedste kvalitet.  

Det bedste ved mit arbejde er…

”Når patienterne føler, at de er i dygtige og sikre hænder og dermed får en tryg oplevelse igennem forløbet”.