Information om Covid-19

Generelt

Vi bakker op om den fælles nationale indsats for bekæmpelse af COVID-19 og CPH Dia vil stille respiratorer og personale til rådighed for COVID-19 beredskabet hvis behovet opstår.

Vi modtager patienter til forundersøgelse, diagnostik og operationer jf. Sundhedsstyrelsen retningslinjer.

Vi kontakter vores patienter direkte, hvis der er ændringer i planlagt behandling. Hører du ikke noget, skal du møde op til aftalt tid.

Situationen omkring ny coronavirus (COVID-19) fortsætter med at udvikle sig. Du kan følge med her på siden, om hvilke forholdsregler vi tager, for at passe på vores patienters og medarbejderes sikkerhed.

På CPH Dia fortsætter vi med at behandle raske patienter. Vi gennemfører de undersøgelser og behandlinger, som du har aftalt med os efter myndighedernes retningslinjer. Du skal derfor møde op til aftalt tid, medmindre vi har kontaktet dig direkte og aftalt andet.

Regerings tiltag og forebyggende indsatser følger vi nøje på CPH Dia. Vi holder os løbende opdateret for at sikre, at vi overholder Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndtering af vores patienter.

Vi kan ikke modtage dig, hvis:

  1. Du er kommet hjem fra et af de særlige risikoområder (røde områder i Udenrigsministeriets rejsevejledning) inden for de sidste 14 dage – også selv om du er symptomfri 
  2. Du har haft tæt kontakt med en smittet person
  3. Du er forkølet, føler dig utilpas, hoster, har feber, hovedpine, muskelømhed, diarré/maveproblemer, ondt i halsen, synkesmerter eller vejrtrækningsbesvær

Vi beder dig i stedet kontakte os på 7021 8000 og ikke møde fysisk op.

Pårørende til patienter på CPH Dia

Styrelsen for Patientsikkerhed udsteder den 18. marts et midlertidigt forbud mod pårørendes adgang til alle landets privathospitaler. Forbuddet er gældende indtil 1. juli 2020. Eventuelle ledsagere bedes vente i bilen medmindre ledsagelse er strengt nødvendigt. Dog undtaget ved behandling af børn, hvor én forælder er tilladt som ledsager.

Forbuddet udstedes for at forebygge eller inddæmme udbredelse af coronavirus/COVID-19.

Børn under 16 år må medbringe én pårørende.

Vores adresse

CPH Diagnostisk Center A/S
Rådhustorvet 7, 3520 Farum

CVR.nr. 40 02 58 20

Kontakt os på

+ 45 70 21 80 00

Vi sidder klar!

Email os på

kontakt@cphdia.dk

Skriv til os!